Ballongen är inte bara stor, den är spännande också! Konsten att flyga fascinerar och ballongen fångar uppmärksamheten hos människor i alla åldrar. Detta gör att en ballong är mycket användbar i reklamsammanhang!

Så kallade uppvisningar med ballong sker oftast i samband med olika evenemang. Vanligtvis står man förankrad på marken med ballongen, men även överflygningar förekommer. En ballonguppvisning exponerar naturligtvis ballongsponsorns varumärke i ett trevligt sammanhang, men kan även hjälpa till att göra ett evenemang mer festligt och uppmärksammat.

Vid stationära uppvisningar har åskådarna chansen att komma nära ballongen, prata med besättningen och inte minst bevittna fyllningen av ballongen. Bara det sistnämnda är ett evenemang i sig. Uppvisningen kan pågå hela dagen och är inte lika väderkänslig som ”vanlig” flygning. Ballongen är också lätt att flytta till den önskade uppvisningsplatsen; trots att den är c:a 25 meter hög går den att packa i en släpkärra som dras med personbil.

Chalmers Ballong Corps har i över 20 år gjort uppvisningar på de mest skiftande platser, både runt om i Sverige och utomlands. Är du intresserad så tveka inte att kontakta oss!

tethering